Жаяу Мұса атындағы Ақсу жоғары көпсалалы колледжінің студенттеріне өндірістік оқыту шебері Зинфира Әбдірахманова шеберлік сағатын өткізді
Меренгі десерті бір сағатқа жетпей дайындалды.
Меренгі орамына жұмыртқа, кілегей, қант, крахмал және безендіру үшін құлпынай мен шоколадты печенье қажет болды
Аспаз оқушыларға меренгі дайындаған кезде не нәрсеге ерекше мән беру керектігін және үй жағдайында безеден басқа қандай тәттілерді жасауға болатынын айтты.
Тренинг қалалық жастар бастамаларын дамыту орталығының қолдауымен ұйымдастырылды, ол тұрғындардың барлық санаттары үшін түрлі шеберлік сабақтарын ұйымдастырады